miercuri, 20 noiembrie 2013

Deutch mit Bildern fur alle Kinder. Primele cuvinte. Primele propoziţii.

Odată cu reducerile cu care ne bombardează zilele acestea librăriile, plus ofertele lor de transport gratuit, am simţit nevoia să vă povestesc despre cartea  "Deutch mit Bildern fur alle Kinder. Primele cuvinte. Primele propoziţii" fiindcă acum o puteţi achiziţiona la un preţ redus.


Editura sub care a apărut este Corint, iar pe Libris.ro se găseşte acum la 11,94 lei, cred că este o ocazie bună să o luaţi dacă plănuiţi să începeţi sau aţi început deja lecţiile de germană cu piticii voştri.
Desenele din interior sunt mai simplist făcute, poate de aceea măsmăruţa le şi îndrăgeşte. Având în vedere faptul că cei mici la întâlnirea cu o limbă străină preiau mai întâi structuri fixe sau expresii, pentru iniţierea în această limbă cartea este suficientă.
Este organizată pe categorii şi începe cu formule de salut, familia, casa, dar cuprinde şi noţiuni legate de animalele domestice, sălbatice, sentimente sau culori.


Zonele pe care le răsfoim cel mai des sunt cele ce cuprind noţiuni mai bine cunoscute de măsmăruţă şi mai îndrăgite, respectiv familie, animale şi numere.

 La sfârşitul cărţii se găsesc şi regulile de pronunţie şi câteva poezioare.


Pentru că măsmăruţa este încă mică, dar şi fiindcă sunt mulţumită de ea, această carticică ne va fii alături o lungă perioadă de timp.
O altă carte asemănătoare, "Ich Spreche Deutsch", tot de la editura Corint, se găseşte la aceeaşi librărie la reducere. Despre ea a avut numai cuvinte de laudă CopilărieFericită, pe blogul căreia puteţi să vedeţi şi imagini din interiorul cărţii.

2 comentarii:

  1. E frumoasa si cartea voastra!
    Stii, era culmea sa ne cumparam aceeasi carte fara sa fi vorbim macar despre asta!
    Irina

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jo's blog :) Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template