vineri, 1 noiembrie 2013

Dovlecei, fantome şi o provocare. Activităţi pentru Halloween.

CARMEN se întreba ieri "Cine are cel mai frumos dovleac cioplit?". Nu cred că suntem noi acelea, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să arătăm şi noi cum am petrecut câteva momente plăcute lângă un dovleac şi o fantomă. Hop şi noi atunci la concurs!
Dovleacul nostru este ca pentru mărimea noastră, mic...dar drăgălaş. M-am străduit să îl fac mai înfiorător, dar nu prea cred că am reuşit să-l scot prea tare din drăgălăşenia lui. I-am făcut ochi de stele şi o gură...hmmm, cred că a mâncat ceva acru de s-a strâmbat aşa. I-am luminat şi mintea pentru a fii mai deştept, asta o s-o vedem pe viitor.


Dar înainte de a-l lumina puţin pe domnul dovleac, măsmăruţa a crezut de cuviinţă să îi pună ochii la loc, aşa că s-a jucat puţin încercând să îi potrivească. Ce mai, sortator de forme natural!


Apoi a fost musai să îi dau capacul, iar ea şi-a făcut de lucru încercând să înfigă în coaja dovleacului beţe de chibrite. Excelent joc motric, fiindcă acea coajă de dovleac nu este una tocmai moale. A fost asistată de fantomiţa ce aseară l-a speriat teribil pe domnul ursuleţ de aici. Povestea fantomiţei noastre şi de unde a apărut ea o găsiţi în colecţia de idei rezultată în urma concursului organizat de Activităţi pentru copii, unde am participat şi noi. Foarte frumoasă idee.Cam asta a fost joaca noastră. Happy Halloween!

6 comentarii:

 1. ce mânute de fetita dulce vad eu acolo! :)) Tare frumos v-ati jucat! Mamaruta ta are talent creativ, asta e doar începutul! vei vedea anul viitor ce va reusi singurica! :)
  Va pup si va doresc sa aveti un weekend plin cu bucurii!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulţumesc CARMEN, cu siguranţă anul viitor vom petrece altfel. Un weekend minunat şi ţie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte dragut dovlecelul! Ai avut un ajutor de nadejde!!
  Weekend placut!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc DaNuTzA, weekend plăcut şi ţie!

   Ștergere
 4. Happy Hallowen... cu intarziere :)
  Sunt prima oara pe blogul tau. Dovlecelul va iesit super fain!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumim:) Bine ai venit pe la noi, te mai aşteptăm. Weekend frumos!

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jo's blog :) Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template