luni, 4 noiembrie 2013

Jucării handmade. O colecţie a mămicilor hărnicuţe.

Copiii se satură foarte repede de unele jucărioare. Soluţia mea (şi a altor mămici) la această problemă este să ne jucăm la rândul nostru, să reciclăm şi să facem chiar noi înşine mici bucurii sub formă de jucărioare. Jucării. Bucurii. O lume mai bună.
Cu siguranţă că efortul va fi apreciat cel puţin cu zâmbete şi poate chiar cu un pupic. Copiii adoră se te implici şi apreciază mai mult acest lucru decât toate jucăriile din lume.
Colecţia se numeşte "Reciclăm şi ne jucăm" şi aparţine ColorYourLifeinJoy.
Inspiraţie cu folos să aveţi.Loading InLinkz ...

5 comentarii:

 1. Multumesc pentru gazduirea colectiei Reciclam si ne jucam de pe ColorYourLifeinJoy si pentru participarea la aceasta. Foarte frumoasa si introducerea. Spor la creat si la joaca!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spor şi vouă la joacă şi la cât mai multe creaţii!

   Ștergere
 2. Unele din ele ai spune ca sunt cumparate din magazin. Arata foarte fain.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa este, din punctul meu de vedere, un lucru făcut de mână are o valoare cu mult mai mare decât unul de fabrică, făcut pe bandă rulantă, fără nicio implicare emoţională, ci doar financiară. Plus bucuria copilului care prin asta se bucură de atenţia pe care i-o acorzi lui şi jocului său.

   Ștergere
 3. ne jucăm la rândul nostru, să reciclăm şi să facem chiar noi înşine mici bucurii sub formă de jucărioare. Jucării. Bucurii. O lume mai bună. jucarii

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jo's blog :) Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template