sâmbătă, 1 martie 2014

Ghiocei şi 1 Martie minunat să aveţi!


Ghiocei adevăraţi, culeşi cu mânuţă de măsmăruţă, mirosiţi cu nas de mămică, dar şi ghiocei lipiţi, desenaţi, coloraţi sau pictaţi. Cam cu astfel de activităţi ne-am pregătit noi de primăvară şi de 1 Martie.
Dimineaţa am început-o ieri cu două coli de hârtie, din care una verde, creioane, lipici, un ghiocel primit ca mărţişor - pentru inspiraţie - şi voie bună.


Apoi, am decupat un ghiocel în trei bucăţi, pe care măsmăruţa, mare amatoare de felul ei de lipiceală, l-a potrivit, ajutată de mine, pe hârtia albă (rezultatul se află în fruntea articolului :) ).


Apoi am ieşit afară, de unde a cules ghiocei pentru mami. Ghiocei pe care a avut nespusa plăcere să îi pună singurică în borcănelul cu apă ce i l-am pregătit, aşa că a ieşit supă de ghiocei, căci au ajuns cu totul în el...lăsăm copilul să se exprime şi îi admirăm aşa:)
Apoi a desenat un ghiocel pe care mami s-a străduit să îl deseneze în cel mai frumos mod cu putinţă, ca mai târziu, să încheiem ziua cu pictura de rigoare, bineînţeles, tot ghiocei.


Aşadar, am dat startul la primăvară, aşa că ar fi bine să nu mai ningă anul acesta! 
În plan avem şi o ieşire în natură, în căutare de alte  floricele de primăvară şi urzici (că tot am primit o idee în acest sens), pe care mami are de gând să le strângă şi să le gătească, însă vă spun de pe acum că tot ea le va mânca, căci are îndoieli serioase că tati sau măsmăruţa vor gusta din ele.
Vă doresc o primăvară minunată şi un 1 Martie plin de soare!

2 comentarii:

 1. Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel
  sa radieze ca un soare sa ofere caldura si iubire.. si nu in ultimul rand sa ramana mereu tanar. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc DaNuTzA, iti doresc si tie o primavara plina de soare!

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jo's blog :) Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template